Εκδήλωση για το Energy Audit

Energy Audit – Pro, το απαραίτητο Εργαλείο για Ενεργειακές Επιθεωρήσεις και Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων
31/08/2015
Ημερίδα : Εργαλείο διερεύνησης της ενεργειακής και περιβαλλοντικής συμπεριφοράς δομικών στοιχείων
30/09/2015
Energy Audit – Pro, το απαραίτητο Εργαλείο για Ενεργειακές Επιθεωρήσεις και Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων
31/08/2015
Ημερίδα : Εργαλείο διερεύνησης της ενεργειακής και περιβαλλοντικής συμπεριφοράς δομικών στοιχείων
30/09/2015
Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση-παρουσίαση της εφαρμογής ‘EnergyAudit’*, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της εφαρμογής στο δίκτυο συνεργατών μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της εταιρίας αλλά και συνεργάτες μας παρουσίασαν σε εξειδικευμένο κοινό το νομικό πλαίσιο των ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων, την υφιστάμενη κατάσταση στην αγορά, το έργο ICT4GROWTH και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εφαρμογής ‘EnergyAudit’. Λεπτομερής αναφορά έγινε στις δύο εκδόσεις της εφαρμογής, στα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους καθώς και στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής, ενώ παράλληλα μέσω tablets υπήρχε η δυνατότητα οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον της.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!
* Η εφαρμογή ‘EnergyAudit’ για την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων:
Σε ‘Pro’ έκδοση, αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων των κτιρίων και τη διευκόλυνση των Επιθεωρητών στη διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.  Διευκολύνει την επιτόπια καταγραφή στοιχείων της εγκατάστασης για τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης, ενώ παρέχει τη δυνατότητα μετατρέπει τα δεδομένα των επιθεωρήσεων σε αρχείο .xml, για την εισαγωγή τους στο λογισμικό ΤΕΕ-Κ.Εν.Α.Κ.
Κατάλληλη για tablet με λειτουργικά iOS και Android.
Σε Home’ έκδοση για τον απλό χρήστη που επιθυμεί να πληροφορηθεί την ενεργειακή κλάση της κατοικίας του και να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοσή του με πρακτικές λύσεις, που του προτείνει η εφαρμογή, εξοικονομώντας ενέργεια, χρόνο και χρήματα. Παράλληλα διαθέτει βάση δεδομένων από μηχανικούς πανελλαδικά, για τη διευκόλυνση περαιτέρω εργασιών στην κατοικία.
Κατάλληλη για smartphones και tablets με λειτουργικό iOS & Android.

Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης
Ψηφιακή Ελλάδα
ΕΣΠΑ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης