Η FIBRAN στο 1ο Building Material Show

Παθητική πυροπροστασία κτηρίων: 8 σημεία προσοχής για την σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων
25/07/2023
Έκθεση Οικοδομή 2023: Η FIBRAN θα είναι εκεί!
05/10/2023
Παθητική πυροπροστασία κτηρίων: 8 σημεία προσοχής για την σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων
25/07/2023
Έκθεση Οικοδομή 2023: Η FIBRAN θα είναι εκεί!
05/10/2023

Η FIBRAN, συμμετέχει στο Building Material Show που θα πραγματοποιηθεί 23- 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (ΟΑΚΑ), παρουσιάζοντας δυο ολοκληρωμένες και καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις της.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

  1. Το Σάββατο 23/9 στις 12:00: Το σύστημα ξηράς δόμησης FIBRANgyps TECNO και
  2. Την Κυριακή 24/9 στις 12:00 Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CERETHERM με πετροβάμβακα FIBRANgeo

Το Ceretherm είναι ένα εξαιρετικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης που σχεδίασαν οι FIBRAN και Ceresit του ομίλου HENKEL. Όλοι οι σοβάδες, τα επιχρίσματα & τα χρώματα των συστημάτων εξωτερικής θερμοπρόσοψης Ceretherm έχουν πιστοποιηθεί με τα μονωτικά υλικά της FIBRAN. Τα πλεονεκτήματα των μονωτικών πλακών πετροβάμβακα FIBRANgeo συνδυάζονται άριστα με τα υλικά της Ceresit, προσδίδοντας άψογο αποτέλεσμα τόσο στις θερμομονωτικές ιδιότητες όσο και στην ηχομονωτική επάρκεια, άνεση και ανθεκτικότητα. Μάλιστα, το CERETHERM VISAGE αφήνει και φυσικό αποτύπωμα στην όψη του κτιρίου με εμφάνιση φυσικής πέτρας, ξύλου και αρχιτεκτονικού σκυροδέματος.

Το σύστημα TECNO είναι μια κατασκευαστική λύση που συνδυάζει το σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων με τις υψηλότερες τεχνικές επιδόσεις σε συστήματα ξηράς δόμησης. Οι τοιχοποιίες του συστήματος TECNO έχουν το χαρακτηριστικό του τέλειου λείου φινιρίσματος από γύψο, επομένως, πρόκειται για ένα σύστημα τοιχοποιιών που ισοδυναμεί με έναν κλασικό επιχρισμένο τοίχο. Η κατασκευή εγγυάται στην τοιχοποιία αξιόλογα χαρακτηριστικά ελαστικότητας, άρα και αντισεισμικότητα. Επιπρόσθετα, η κοιλότητα που δημιουργείται στο εσωτερικού του συστήματος επιτρέπει την διέλευση καλωδίων και σωληνώσεων. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα ξηράς δόμησης, οι πλάκες FIBRANgyps TECNO πάχους 2,5 cm επιτρέπουν τη στερέωση βαρών έως και 70 kg διάτμησης και 30 kg εφελκυστικών δυνάμεων σε οποιοδήποτε σημείο της τοιχοποιίας.

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή και να παραλάβετε την πρόσκλησή σας κάντε κλικ εδώ.