Συστήματα Θερμοπρόσοψης CERETHERM

με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps και πετροβάμβακα FIBRANgeo

Το Ceretherm είναι ένα εξαιρετικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης που σχεδίασαν η FIBRAN και η Ceresit του ομίλου HENKEL. Όλοι οι σοβάδες, τα επιχρίσματα & τα χρώματα των συστημάτων εξωτερικής θερμοπρόσοψης Ceretherm έχουν πιστοποιηθεί με τα μονωτικά υλικά της FIBRAN.
Τα πλεονεκτήματα των μονωτικών πλακών πετροβάμβακα FIBRANgeo και εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRANxps συνδυάζονται άριστα με τα υλικά της Ceresit προσδίδοντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, πυροπροστασία και ανθεκτικότητα. Μάλιστα, το CERETHERM VISAGE αφήνει και φυσικό αποτύπωμα στην όψη του κτιρίου με εμφάνιση φυσικής πέτρας, ξύλου και αρχιτεκτονικού σκυροδέματος.


Συστήματα ETICS με πετροβάμβακα FIBRANgeo όταν θέλουμε ηχομόνωση και πυροπροστασία

Κορυφαία λύση για την εξωτερική θερμομόνωση είναι ο πετροβάμβακας FIBRANgeo. Δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης. Ο πετροβάμβακας, είναι το μοναδικό υλικό που σε ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για το κέλυφος του κτιρίου αποδίδει πολλαπλά οφέλη:

  • Θερμομόνωση
  • Πυροπροστασία
  • Ηχομόνωση και ηχοπροστασία
  • Υψηλή θερμική αδράνεια και διαστατική σταθερότητα που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης
  • Διαπνοή του κτιρίου που σημαίνει καλύτερη ατμόσφαιρα και ποιότητα διαβίωσης στο σπίτι
  • Χαμηλό Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα, ιδανικό για οικολογικές κατοικίες

Δείτε την εφαρμογή εδώ

Πιστοποιημένα συστήματα CERETHERM:


Συστήματα ETICS με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps όταν θέλουμε μηχανικές αντοχές, προστασία από υγρασία και αντισεισμική θωράκιση

Από την άλλη πλευρά, η εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της FIBRAN είναι μια ενδεδειγμένη επιλογή μονωτικού υλικού για θερμομόνωση και βελτίωση της συμπεριφοράς του κτιρίου σε περίπτωση σεισμού καθώς επιφέρει μια αύξηση της φέρουσας ικανότητας της τοιχοποιίας πλήρωσης άνω του 40%. Επίσης η εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps παρέχει σε κάθε εφαρμογή εξαιρετική αντοχή στη συμπίεση και πρακτικά μηδενική απορρόφηση νερού. Μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (πχ κόλλες, σοβάδες, υαλοπλέγματα, στεγανοποιητικά, επισκευαστικά, σφραγιστικά κλπ.) που περιλαμβάνονται και ολοκληρώνουν τις λύσεις/συστήματα της FIBRAN παρέχουν:

  • Αντισεισμική θωράκιση με αύξηση των αντοχών του τοίχου κατά 40%
  • Πολύ υψηλή μηχανική αντοχή για μέγιστη δυνατή προστασία από χτυπήματα και διατρήσεις
  • Eξαιρετικά χαμηλή υδατοαπορρόφηση και προστασία από τη διάχυση υδρατμών
  • Σταθερότερη ενεργειακή απόδοση σε βάθος 25ετίας

Δείτε την εφαρμογή εδώ

Πιστοποιημένα συστήματα CERETHERM: