Η FIBRAN στο 1ο Building Material Show
07/08/2023
Αποκαλυπτήρια προτομής Δημητρίου Αναστασιάδη
31/01/2024
Η FIBRAN στο 1ο Building Material Show
07/08/2023
Αποκαλυπτήρια προτομής Δημητρίου Αναστασιάδη
31/01/2024

Έκθεση Οικοδομή 2023: Η FIBRAN θα είναι εκεί!

 

 

Η FIBRAN, θα συμμετάσχει για ακόμη μια φορά στην έκθεση Οικοδομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η FIBRAN θα βρίσκεται στο Hall 3, Stand A2 όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις της εταιρίας μας όπως:

  • Σύνθετα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps ETICS GF και πετροβάμβακα FIBRANgeo BP ETICS
  • Σύστημα ξηράς δόμησης FIBRANgyps TECNO με πλάκες από ινοπλισμένο γύψο
  • Λύσεις για το αντεστραμμένο δώμα με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps INCLINE
  • Λύσεις για πλωτό δάπεδο με πετροβάμβακα FIBRANgeo BP-30

Κατεβάστε το εισητήριό σας



Λίγα λόγια για την έκθεση

Η έκθεση Οικοδομή, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, θα συγκεντρώσει και πάλι τους επαγγελματίες προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου και των δυνατοτήτων του.
Η έκθεση Οικοδομή, η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία, δημιουργώντας ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη. Με συνέπεια και όραμα, η γιορτή του κλάδου θα αναδείξει την ευρωστία της συγκεκριμένης βιομηχανίας, αλλά ταυτόχρονα θα υπογραμμίσει και το ότι η έκθεση είναι ο ιδανικός χώρος για όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην αγορά.

Πως να έρθετε στο METROPOLITAN EXPO

Το METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνδέεται με όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
– ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ (ΓΡΑΜΜΗ 3) ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ: – ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ Στάση πούλμαν στη έξοδο προς Parking – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Στάση πούλμαν απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ
– Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Χ93 – Σταθμοί ΚΤΕΛ – Κηφισού & Λιοσίων – Χ95 – Σύνταγμα – Χ96 – Λιμάνι Πειραιά Χ97 – Σταθμός Μετρό «Ελληνικό»

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο βρίσκεται 2 Km από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μπορείτε να μεταβείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω της Αττικής Οδού προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ακολουθείτε τη σήμανση προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια τη σήμανση προς Τεχνική Βάση και Εκθεσιακό Κέντρο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Η εταιρεία ΡΟΤΑ ΑΕ για τη διευκόλυνση της επίσκεψης σας στις τεχνικές εκθέσεις ΟΙΚΟΔΟΜΗ και Metal Machinery, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 παρέχει την υπηρεσία της δωρεάν μεταφοράς επισκεπτών με λεωφορεία από τις περιφέρειες.

Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Βενιζέλου, ώρα αναχώρησης 05:30,

Βόλος: Δημαρχείο Βόλου, ώρα αναχώρησης 06:00

Λάρισα: Πλατεία Αγίου Βελισάριου (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας), ώρα αναχώρησης 6:00.

Για κράτηση κάντε κλικ εδώ!