ΜΕΣΑ|ΕΞΩ FIBRAN

Το μέσα και το έξω είναι τοπικά επιρρήματα που συχνά χρησιμοποιούμε στην καθομιλουμένη. Ρωτάμε "είσαι μέσα"; ρωτώντας αν συμφωνούμε. Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τη φράση "η ζωή είναι έξω" υπονοώντας ότι αν είσαι κλεισμένος, δεν μπορείς να είσαι δραστήριος και να κερδίζεις εμπειρίες.

Παράγουμε υλικά που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που στεγάζουν τα προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά όνειρά τους στο χώρο της αρεσκείας τους. Η ζεστή/ δροσερή/ ασφαλής/ ήρεμη/ υγιεινή ατμόσφαιρα σε έναν οικιστικό ή επαγγελματικό χώρο είναι ποιότητα ζωής και η μόνωση βρίσκεται στην καρδιά αυτής.

Στην FIBRAN επιλέξαμε το κεντρικό μήνυμα Μέσα Έξω FIBRAN για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι το λεκτικό σχήμα "μέσα- έξω" διατυπώνει το βάθος της γνώσης που έχει συσσωρεύσει η εταιρεία σε σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας αναφορικά με κατασκευαστικές λύσεις. Η δουλειά μας, το DNA μας, είναι η παροχή κατασκευαστικών λύσεων στους ανθρώπους που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, επισκευάζουν, τοποθετούν μονωτικά συστήματα. Γνωρίζουμε την κατασκευή μέσα- έξω.

Ο δεύτερος προφανής λόγος είναι ότι η επιλογή σωστών μονωτικών λύσεων παρέχουν προστασία μέσα ανεξάρτητα από τις συνθήκες που υπάρχουν έξω. Έξω μπορεί να έχει κρύο, μέσα έχει ζεστασιά και θαλπωρή. Έξω έχει θόρυβο αλλά μέσα έχει ησυχία. Ο ρόλος της μόνωσης είναι να παρέχει ικανές προδιαγραφές στο χώρο κάθε οικίας ή επαγγελματικού χώρου όταν οι εξωτερικές συνθήκες είναι αντίξοες ή ακραίες. Πασχίζουμε καθημερινά μέσα από την διαρκή έρευνα & ανάπτυξη των υλικών να παρέχουμε πολλαπλά επίπεδα προστασίας σε θερμομονωτική ικανότητα, ηχομονωτική απόδοση, αντισεισμική θωράκιση, πυροπροστασία, υδροφοβισμό, ηλιακή ακτινοβολία, διαχρονική καταπόνηση, υγιεινή.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι πλέον ο όμιλος της FIBRAN, με τα οχτώ εργοστάσια παραγωγής μονωτικών υλικών και ξηράς δόμησης στην Ευρώπη και με τις συνεργασίες διανομής με οίκους εγνωσμένου κύρους, τους FIBRANpartners, παρέχει προϊόντα για εφαρμογές σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους μιας κατασκευής... εξού και μέσα- έξω.