Ξενοδοχειακές Λύσεις: Μια παλέτα εργαλείων από την FIBRAN

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ή — Εξοικονομώ Κατ’ Ουσίαν; —
25/08/2017
Efarmostes
Επιλογή Συνεργείου
24/01/2018
Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ή — Εξοικονομώ Κατ’ Ουσίαν; —
25/08/2017
Efarmostes
Επιλογή Συνεργείου
24/01/2018

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Μια παλέτα εργαλείων από την FIBRAN

 

Ο τουρισμός είναι η σημαντικότερη βιομηχανία της χώρας μας καθώς συμβάλλει σχεδόν το 25% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος.

Η FIBRAN, ως όμιλος, τα 7 εργοστάσια στην Ευρώπη, τις 12 θυγατρικές και τις στρατηγικές συνεργασίες με κάποιους από τους σημαντικότερους ομίλους του κόσμου, διαθέτει αφενός πολύ μεγάλη παλέτα προϊόντων μόνωσης, κατασκευής & ανακαίνισης κι αφετέρου πολύ μεγάλη εμπειρία σε έργα διεθνούς εμβέλειας. Επιπλέον, η καθημερινή συνεργασία των στελεχών του ομίλου με μελετητές, κατασκευαστές και επενδυτές μας βοηθά να αντιλαμβανόμαστε τη συνολική εικόνα σε ένα κατασκευαστικό έργο.

Η Τεχνική Διεύθυνση της FIBRAN και οι συνεργάτες της διαμόρφωσαν ένα Εγχειρίδιο Τουριστικών Κατασκευών που παρουσιάζει προτεινόμενα συστήματα & λύσεις σε χρόνια προβλήματα των ξενοδοχειακών & επισιτιστικών επιχειρήσεων. Οι λύσεις τμηματοποιούνται όχι μόνον ανά προϊοντικό τομέα αλλά ανά τμήμα της επιχείρησης (π.χ. αύλιος χώρος, reception/ lobby, πισίνες, δωμάτια, εστιατόρια, μπάνια, γυμναστήρια, spa, οροφές/ δώματα, κέλυφος, συνεδριακές αίθουσες, κήποι κτλ.)

Η FIBRAN βρίσκεται δίπλα σας για να βοηθήσει σε κάθε πιθανό προβληματισμό μελετώντας ερωτήματα & προτείνοντας πιθανές λύσεις.