ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
29/05/2019
Δυνατότητες Ψηφιοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
10/09/2019
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
29/05/2019
Δυνατότητες Ψηφιοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
10/09/2019

airportΤο κτηριακό συγκρότημα City Belgrade είναι η πρώτη εμπορική εγκατάσταση πολλαπλών χρήσεων στη Σερβία που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία των κτιρίων μαζί με μια προσέγγιση εστιασμένη στον ενοικιαστή.

Είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα αυτόνομων κτιρίων γραφείων, είναι το πρώτο επιχειρηματικό πάρκο της χώρας, προσφέροντας στους ενοίκους της την έννοια της “πόλης μέσα σε μια πόλη”.

Για τις επιχειρήσεις που προτιμούν το δικό τους χώρο, το Airport City Belgrade προσφέρει προσαρμοσμένα κτίρια για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της αποκλειστικής κοινότητας και χρειάζονται την ευελιξία και τη λεπτομέρεια που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα προσαρμοσμένο κτίριο.

Μετά την ολοκλήρωσή της, το αεροδρόμιο City Belgrade θα καλύψει πάνω από 186.000 τετραγωνικά μέτρα γραφείων και ενοικιαζόμενων φιλικών εμπορικών χώρων. Το νέο σας γραφείο θα βρίσκεται σε πολύ περισσότερα από ένα ωραίο κτίριο: θα βρίσκεται εκεί όπου οι κορυφαίες επιχειρήσεις λειτουργούν παράλληλα μεταξύ τους.

Η εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps 300L χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή επισκέψιμου δώματος. Τα προϊόντα της εξηλασμένης πολυστερίνης αποτελούν την εγγυημένη λύση για κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις.