Εξαγορά του εργοστασίου πετροβάμβακα Rock 7 στη Βουλγαρία από τη FIBRAN
11/01/2022
Γνωρίζουμε και την ασφάλεια & προστασία της υγείας εργαζομένων μας μέσα|έξω
09/06/2022
Εξαγορά του εργοστασίου πετροβάμβακα Rock 7 στη Βουλγαρία από τη FIBRAN
11/01/2022
Γνωρίζουμε και την ασφάλεια & προστασία της υγείας εργαζομένων μας μέσα|έξω
09/06/2022

FIBRAN- KOUVIDIS: Νέα συνεργασία στους αποστραγγιστικούς σωλήνες

 

Δύο 100% ελληνικές εταιρείες , η FIBRAN και η KOUVIDIS, εξωστρεφείς με παρουσία στις διεθνείς αγορές όλου του κόσμου, με εργοστάσια παραγωγής στην ελληνική περιφέρεια – η εταιρεία KOUVIDIS έχει την έδρα και το εργοστάσιό της στο Ηράκλειο της Κρήτης- ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντώνται στο τομέα της αποστράγγισης.

Η KOUVIDIS, μεταξύ των άλλων πιστοποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, παράγει τους αποστραγγιστικούς σωλήνες GEODRAIN και GEODRAIN PLUS, με πατενταρισμένη επικάλυψη γεωυφάσματος ενσωματωμένο στο σωλήνα , σε διαμέτρους από Φ63 -Φ200, σε κουλούρα και μπάρα, συνοδευόμενους από όλα τα εξαρτήματα σύνδεσης.

Οι αποστραγγιστικοί σωλήνες GEODRAIN και GEODRAIN PLUS, έρχονται να προστεθούν στα συστήματα αποστράγγισης και στεγάνωσης που ήδη διακινεί η FIBRAN (γεωυφάσματα , γεωσύνθετα, φίλτρα, στεγανωτικές μεμβράνες, επαλειφόμενα στεγανωτικά κ.α.) ολοκληρώνοντας ένα πλήρες σύστημα μόνωσης υπογείων και δωμάτων.


GEODRAIN PLUS

Διάτρητος διαμορφώσιμος σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος με ενσωματωμένο γεωύφασμα

Ο νέας γενιάς 4-στρωματικός σωλήνας αποστράγγισης GEODRAIN PLUS με ενσωματωμένο γεωύφασμα παράγεται σε κουλούρες των 50m και 25m με ακαμψία δακτυλίου SN4. Είναι διπλού δομημένου τοιχώματος και είναι συμμετρικά διάτρητος στις 360°. Το 1ο στρώμα αποτελεί η λεία εσωτερική του επιφάνεια που εξυπηρετεί την ομαλή διέλευση των υδάτων ενώ το 2ο στρώμα αποτελεί η δακτυλιοειδής εξωτερική του επιφάνεια που προσφέρει ευκαμψία και υψηλή μηχανική αντοχή. Το 3ο στρώμα αποτελείται από 4 διαμήκεις μπλε γραμμές για την χρωματική σήμανση των υδάτων. Η σειρά των σωλήνων GEODRAIN PLUS προσφέρεται με προ-εγκατεστημένο γεωύφασμα 150gr/m², μη υφαντό και βελονωτό που αποτελεί και το 4ο στρώμα του σωλήνα.


GEODRAIN PLUS

Διάτρητος άκαμπτος σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος με ενσωματωμένο γεωύφασμα

Ο νέας γενιάς 4-στρωματικός σωλήνας αποστράγγισης GEODRAIN PLUS παράγεται σε ευθύγραμμες άκαμπτες μπάρες των 6m με ακαμψία δακτυλίου SN4 και SN8. Είναι διπλού δομημένου τοιχώματος και είναι κατά μήκος συμμετρικά διάτρητος στις 220°. Το 1ο στρώμα αποτελεί η λεία εσωτερική του επιφάνεια που εξυπηρετεί την ομαλή διέλευση των υδάτων ενώ το 2ο στρώμα αποτελεί η δακτυλιοειδής εξωτερική του επιφάνεια που προσφέρει ευκαμψία και υψηλή μηχανική αντοχή. Το 3ο στρώμα αποτελείται από 4 διαμήκεις μπλε γραμμές για την χρωματική σήμανση των υδάτων. Η σειρά των σωλήνων GEODRAIN PLUS προσφέρεται με προ-εγκατεστημένο γεωύφασμα 150gr/m², μη υφαντό και βελονωτό που αποτελεί και το 4ο στρώμα του σωλήνα.


GEODRAIN

Διάτρητος διαμορφώσιμος σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος

Ο αποστραγγιστικός σωλήνας GEODRAIN παράγεται σε κουλούρες των 50m και 25m με ακαμψία δακτυλιδιού SN4. Είναι διπλού δομημένου τοιχώματος και είναι συμμετρικά διάτρητος στις 360°. Το εξωτερικό του τοίχωμα είναι κυματοειδές ώστε να διευκολύνει την τοποθέτησή του ακολουθώντας τη μορφολογία του εδάφους και το εσωτερικό του λείο ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη ταχύτητα απορροής των υδάτων. Φορτώνεται και μεταφέρεται εύκολα λόγω του χαμηλού του βάρους ενώ κόβεται γρήγορα με τη χρήση επαγγελματικών εργαλείων. Η KOUVIDIS είναι η μοναδική 100% ελληνική εταιρία που διαθέτει αυτή την τεχνολογία διάτρησης σε σωλήνες διπλού τοιχώματος.


 

GEODRAIN

Διάτρητος άκαμπτος σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος

Ο αποστραγγιστικός σωλήνας GEODRAIN bar παράγεται σε ευθύγραμμες άκαμπτες μπάρες των 6m με ακαμψία δακτυλιδιού SN4 και SN8. Είναι διπλού δομημένου τοιχώματος και είναι κατά μήκος συμμετρικά διάτρητος στις 220°. Το εξωτερικό του τοίχωμα είναι κυματοειδές ώστε να διευκολύνει την τοποθέτησή του ακολουθώντας τη μορφολογία του εδάφους και το εσωτερικό του λείο ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη ταχύτητα απορροής των υδάτων. Φορτώνεται και μεταφέρεται εύκολα λόγω του χαμηλού του βάρους ενώ κόβεται γρήγορα με τη χρήση επαγγελματικών εργαλείων. Η KOUVIDIS είναι η μοναδική 100% ελληνική εταιρία που διαθέτει αυτή την τεχνολογία διάτρησης σε σωλήνες διπλού τοιχώματος

 

 


Τα συγκεκριμένα προϊόντα σε συνδυασμό με τη γκάμα μονωτικών λύσεων της FIBRAN αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για το μηχανικό, κατασκευαστή, μονωτή. Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων της FIBRAN βρίσκονται δίπλα σας για να σας προμηθεύσουν πραγματικά δείγματα και τεχνικά φυλλάδια, ενώ και το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης είναι πάντα παρόν για να απαντήσει σε κάθε απορία σας.