Πετροβάμβακας FIBRANgeo: Ηχομόνωση και ακουστική άνεση

Θόρυβος από την πολύβουη ζωή της πόλης, αλλά και των γειτόνων... η ηχομόνωση είναι πλέον περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά και βιντεοπαιχνίδια σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι. Όλο και περισσότερο, η ηχομόνωση και η ακουστική άνεση αποτελούν προϋπόθεση για οποιοδήποτε σύγχρονο οικογενειακό
σπίτι.
Οι ιδιοκτήτες και οι σχεδιαστές κτηρίων αναζητούν λειτουργικές λύσεις με σαφώς καθορισμένα κριτήρια ηχοπροστασίας,, ώστε να μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη ηχομόνωση, με ευκολία στην εγκατάσταση και χωρίς τον κίνδυνο νομικής ευθύνης.

H FIBRAN με τη συνεργασία ερευνητικών ιδρυμάτων και εργαστηρίων έχει πιστοποιήσει ποικίλες ηχομονωτικές κατασκευαστικές λύσεις για κάθε δομικό στοιχείο του κτηρίου.
Κάθε κατασκευαστική λύση συνδυάζει αρμονικά τα υλικά ξηράς δόμησης με τον πετροβάμβακα που είναι το καταλληλότερο ηχοαπορροφητικό μονωτικό υλικό.

Πετροβάμβακας FIBRANgeo

Ο Πετροβάμβακας FIBRANgeo είναι το μοναδικό ινώδες υλικό που προδιαγράφεται στις πιο απαιτητικές λύσεις στα συστήματα ξηράς δόμησης. Έχει χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές
ακουστικής στην όπερα, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, σε studio ηχογράφησης, αλλά και σε ξενοδοχεία, σε χώρους γραφείων και σε πολλές κατοικίες.
Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo αποτελεί το βασικό στοιχείο σε τοιχοποιίες και οροφές για υψηλή ηχοαπορρόφηση, εξασφαλίζοντας ιδανικό χρόνο αντήχησης στους χώρους.
Παράλληλα, πλάκες πετροβάμβακα χρησιμοποιούνται τόσο σε θερμοπροσόψεις έναντι του αερόφερτου κυκλοφοριακού θορύβου, όσο και σε πλωτά δάπεδα για την απορρόφηση των κτύπων και των κραδασμών καθώς και σε εγκαταστάσεις όπως κάλυψη αεραγωγών, σωληνώσεων και φρεατίων ασανσέρ.

Εφαρμογές FIBRANgeo

Διαχωριστική τοιχοποιία με πλάκες από ινοπλισμένο γύψο FIBRANgyps TECNO