Η FIBRAN χορηγός του BUILDING SHOW by KTIRIO

#JobAlert Ζητείται Βοηθός λογιστηρίου
18/01/2023
Η FIBRAN στη BAU 2023
08/03/2023
#JobAlert Ζητείται Βοηθός λογιστηρίου
18/01/2023
Η FIBRAN στη BAU 2023
08/03/2023

Το 1ο BUILDING SHOW που διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΚΤΙΡΙΟ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και διεξήχθη στο Ίδρυμα Γουλανδρή την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στο χώρο ενώ παρακολούθησαν LIVE την εκδήλωση ακόμα 700.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο εκδότης του περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ Πέτρος Παπαϊωάννου, στην ομιλία του ανέφερε τον στόχο της εκδήλωσης που ήταν η προώθηση της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, στόχο που υπηρετεί ο ίδιος από το 1986 και να διαδώσει τη σημασία των επενδύσεων σε ποιοτικά κτιρια, όπως και το ρόλο των τεχνικών εταιρειών, των αρχιτεκτόνων και των άλλων μελετητών στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ακούσαμε τον θερμό χαιρετισμό του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Καραγιάννη, όπως και την ενδιαφέρουσα αναφορά στις επενδύσεις στο κτιριακό γίγνεσθαι της χώρας από

τον Φώτη Γιόφτσιο, Vice President & CEO της εταιρείας development TEN BRINKE Hellas. Έπειτα έγινε μια ανασκόπηση της ιστορίας των κατασκευών από την δεκαετία του ‘80 έως και σήμερα από τον πρόεδρο της εταιρείας Blend Development & Consulting SA Δημήτρη Καλλιτσάντση, όπως και με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε παρουσιάσεις ποιοτικών κτιρίων από αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες και παρακολουθήσαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα σύγχρονα εργοτάξια και τις ποιοτικές κατασκευές.

Ακολούθως έγινε ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ των τεχνικών εταιρειών. Ο κ. Λουκιανός Τικτόπουλος, Αντιπρόεδρος της Μπαλλίαν Τεχνική ΑΕ παρουσίασε το Βιομηχανικό Συγκρότημα Raycap στην Δράμα Έργα 2019 – 2023 και ο Κωνσταντίνος Μπέριος, ο Chief Operations Manager της εταιρείας BERIOS έκανε μια αναλυτική παρουσίαση της ανάπλασης των Ανακτόρων Ψυχικού, ως διατηρητέο μνημείο και νέο κτίριο. Στη συνέχεια, η εταιρεία ΕΛΕΜΚΑ ΑΕ του Ομίλου Μυτιληναίος και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ανέστης Χατζηπαναγιωτίδης παρουσίασε την κατασκευή του ξενοδοχείου ON RESIDENCE στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολούθησε ο κος Παναγιώτης Παναγούτσος, Head of Constructions της εταιρείας REDEX που έκανε παρουσίαση του έργου τους ONE & ONLY KEA ISLAND. Μετέπειτα, ο Νίκος Νικολόπουλος, CEO της ΤΕΝ TEC SA, παρουσίασε την κατασκευή Leed Gold κτιρίου γραφείων επί της Λ. Αλεξάνδρας. Τέλος, εκ μέρους της εταιρείας VITAEL SA, o κ. Βασίλης Βλασερός, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος παρουσίασε το Σαρόγλειο Μέγαρο και την ανακατασκευή του ως Ξενοδοχείο Moxy, αλλά και η κα Χριστίνα Παναγιώτου, Υπεύθυνη του Μελετητικού Τμήματος της XKS Architects and Engineers, η οποία πρόβαλλε το MILEO LUXURY 5-STAR HOTEL MYKONOS.

Ακολούθησε ένα ενδιαφέρον σαλόνι συζήτησης, το οποίο συντόνισε ο Π. Παπαϊωάννου, Εκδότης/Πολ. Μηχανικός, μεταξύ επώνυμων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικές με τα ποιοτικά κτίρια, τις τεχνικές εταιρείες και τα σύγχρονα εργοτάξια.

Η FIBRAN έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση ως χρυσός χορηγός και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους παρευρισκόμενους και να τους ενημερώσουμε για τις ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ