Ενέργειες και δράσεις για συνδυασμένη ενεργειακή και αντισεισμική προστασία το εξωτερικού κελύφους κτιριακών κατασκευών
09/11/2020
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ CERETHERM
01/12/2020

Συστήματα υγρομόνωσης και σοβάδες

Η υγρασία όχι μόνο καταστρέφει τη δομή του κτιρίου αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει διαφορετικά προβλήματα υγείας στους κατοίκους του. Η Henkel ξέρει τι πρέπει να γίνει και γι’ αυτό προσφέρει ευρύ φάσμα λύσεων για συστήματα υγρομόνωσης για όλο το κτίριο – από τα θεμέλια μέχρι την οροφή. Τα συστήματα αυτά προσφέρουν μια προστασία ποιότητας για να αποτρέψουν τη διείσδυση του νερού σε οποιαδήποτε μορφή. Λόγω της εμπειρίας της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα, επαγγελματίες από όλο τον κόσμο βασίζονται στη Henkel.
Τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, σε νέες κατασκευές ή για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, την επένδυση ενός μικρού μπάνιου ή μιας μεγάλης δημόσιας πισίνας, για ιδιωτικές ή βιομηχανικές εφαρμογές – η Ceresit προσφέρει την κατάλληλη λύση ανάμεσα στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Χάρη στην εμπειρία μας και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τα προϊόντα μας για κεραμικά πλακίδια προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και αντοχή των υλικών, ενώ παρέχουν πιο γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση των πλακιδίων.

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ (ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗΣ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ, ΥΓΡΗ)

Η υγρομόνωση κάτω από τα πλακάκια απαιτεί ειδικά σχεδιασμένα συστήματα – ειδικά στους υγρούς χώρους και τις βεράντες – ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις διαφορετικές απαιτήσεις του κτιρίου. Η Ceresit προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση για κάθε ένα πρόβλημα με διαφορετικές τεχνολογίες.
Ως αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων συστημάτων κεραμικών πλακιδίων, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγρομόνωση κάτω από τα πλακάκια στην αντίστοιχη ενότητα «Συστήματα κεραμικών πλακιδίων».

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Η υγρομόνωση υπογείων και σκυροδέματος έχει σημαντικό ρόλο για τη συντήρηση των κτιρίων και εδώ η Ceresit προσφέρει μια ποικιλία λύσεων – από τις ασφαλτικές μεμβράνες υψηλής ποιότητας και τα υγρά ασφαλτικά προϊόντα μέχρι τα υγρά προϊόντα με βάση το τσιμέντο και ειδικές βάσεις. Στα ασφαλτικά προϊόντα, για παράδειγμα, τα κύρια πλεονεκτήματα των αυτοκόλλητων μεμβρανών είναι το ομοιόμορφο πάχος του στρώματος και το άμεσο αποτέλεσμα στεγανοποίησης. Τα πολύ ελαστικά αυτοκόλλητα συστήματα μεμβράνης προστατεύουν κάθε βασική δομή σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΙΧΩΝ

Η Ceresit προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη συντήρηση και την ανακαίνιση προσόψεων και τοίχων διαφόρων τύπων κτιρίων. Περιλαμβάνουν όλη την ποικιλία των κτιρίων – από μικρά σπίτια έως μνημειώδη πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία. Τα διαλύματα της Ceresit για επισκευές, μαζί με τα προστατευτικά χρώματα και τους πολτούς υγρομόνωσης, παρέχουν μόνιμη προστασία για αυτά τα κτίρια σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα επαγγελματικά συστήματα της Ceresit για την προστασία των προσόψεων και των τοίχων εξασφαλίζουν τη δομική σταθερότητα των προσόψεων και των τοίχων, διατηρώντας την αρχική αισθητική τους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΓΗΣ (ΥΓΡΑ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ)

Τα συστήματα στέγης της Ceresit είναι κατάλληλα για υγρή εφαρμογή. Για παράδειγμα, το σύστημα CP30 της Ceresit προσφέρει τα πλεονεκτήματα του έτοιμου προς εφαρμογή υλικού χωρίς διαλύτες και τη στεγανοποίηση ρωγμών με ταυτόχρονη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία – η μοναδική στο είδος της λύση στην αγορά με την τεχνολογία SilicoTec. Η Ceresit προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση – είτε πρόκειται για συντήρηση και στεγανοποίηση διαρροών και συνδέσεις σε στέγες, είτε για τοποθέτηση σωλήνων.