Νέα επένδυση 25 εκατ. ευρώ της FIBRAN στην Τσεχία

Εφαρμογή εξωτερικής θερμοπρόσοψης από τη σκοπιά της πυροπροστασίας
08/09/2021
Η FIBRAN στη VOGL
29/09/2021
Εφαρμογή εξωτερικής θερμοπρόσοψης από τη σκοπιά της πυροπροστασίας
08/09/2021
Η FIBRAN στη VOGL
29/09/2021

Η FIBRAN ολοκληρώνει τη νέα της επένδυση στην Τσεχία. Στη βιομηχανική ζώνη Most Joseph της Τσεχίας ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. και παραγωγικής δυναμικότητας 400.000 κ.μ., εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRANxps.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί στρατηγικό μοχλό για την περαιτέρω διείσδυση της εταιρείας στις πιο απαιτητικές ευρωπαϊκές αγορές της Κεντρικής Ευρώπης και ειδικότερα στις αγορές της Γερμανίας, Πολωνίας, Ολλανδίας και Βελγίου.  Η νέα παραγωγική μονάδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τη γνώση, την εμπειρία και τις αξίες του ομίλου FIBRAN καθώς και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα πιστοποιημένων θερμομονωτικών προϊόντων και βλέμμα προς την καινοτομία και το μέλλον με το νέο εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης.

Ο Κωνσταντίνος Ψαρούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της FIBRAN d.o.o δήλωσε: “Με τη νέα επένδυση της FIBRAN στην Τσεχία, είμαστε ακόμη πιο κοντά στον καθορισμένο στόχο της περαιτέρω ενίσχυσης της θέσης μας ως ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές θερμομονωτικών υλικών. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, τις ικανότητες και τα κίνητρα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και πιο αναγνωρίσιμοι!”

                                                                                                                              
Πλέον, η FIBRAN στοχεύει να παραμείνει ο ποιοτικότερος και ταυτόχρονα από τους μεγαλύτερος παραγωγός εξηλασμένης πολυστερίνης στην Ευρώπη.

Με 8 παραγωγικές μονάδες όλων των μονωτικών προϊόντων- εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRANxps, πετροβάμβακα FIBRANgeo, διογκωμένης πολυστερίνης FIBRANeps και ξηράς δόμησης/ προϊόντων γύψου FIBRANgyps- σε Ελλάδα, Σλοβενία, Τσεχία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία και με θυγατρικές σε 12 χώρες, η FIBRAN διευρύνει την παρουσία της σε 56 χώρες επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της Παγκόσμιας Ελληνικής.