Μεμβράνες FIBRANskin

Μεμβράνες FIBRANskin

Οι μεμβράνες FIBRANskin προσφέρουν μοναδικό πάχος και ποιότητα

Οι μεμβράνες είναι πολυστρωματικά υλικά. Ανάμεσα στις διάφορες στρώσεις μία είναι αυτή που καθορίζει τις βασικές ιδιότητες του υλικού, η λεγόμενη λειτουργική στρώση. Οι κοινές μεμβράνες της αγοράς αποτελούνται από μια πολύ λεπτή λειτουργική στρώση (περίπου 2-3 φορές λεπτότερη από μια ανθρώπινη τρίχα) που βρίσκεται ως οπλισμός μεταξύ δύο εξωτερικών προστατευτικών στρωμάτων. Οι μεμβράνες FIBRANskin έχουν λειτουργική στρώση περίπου 6 έως 8 φορές παχύτερη από τα συνηθισμένα προϊόντα της αγοράς.

Οι μεμβράνες FIBRANskin έχουν μοναδική δομή

Οι μεμβράνες FIBRANskin αποτελούνται από εκατομμύρια μικροϊνες που, δημιουργώντας ένα «λαβύρινθο», που εγγυάται σωστή και ομοιογενή διασπορά της ακτινοβολίας UV και της θερμότητας, προσφέροντας ανώτερη αντοχή σε όλο το πάχος του προϊόντος.

Οι μεμβράνες FIBRANskin έχουν εξαιρετική αντοχή

Οι κοινές μεμβράνες της αγοράς παράγονται από ΡΡ (πολυπροπυλένιο), το οποίο είναι πιο ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία από το ΡΕ (πολυαιθυλένιο). Η λειτουργική στρώση των μεμβρανών FIBRANskin παράγεται από 100% σταθεροποιημένο PE με υψηλή αντοχή στην ακτινοβολία και τη θερμότητα.

Οι μεμβράνες FIBRANskin αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες

Το καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες πάνω από τη μόνωση μπορεί να υπερβαίνουν τους 70° C. Η θερμοκρασία μειώνει σημαντικά τη λειτουργικότητα των μεμβρανών. Οι μεμβράνες FIBRANskin αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 100° C.

Οι μεμβράνες FIBRANskin είναι αποτέλεσμα εμπειρίας πολλών δεκαετιών

Οι μεμβράνες FIBRANskin ενσωματώνουν την τεχνολογία παραγωγής με τη μέθοδο flash-spunbond, ως αποτέλεσμα εμπειρίας και καινοτομίας μεγαλύτερης των 35 χρόνων.