Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017  
   
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα » News »

Υπολογισμός Υλικών για την Εξωτερική Θερμομόνωση

Energy Audit


H FIBRAN χορηγός του 1ου κτηρίου της Πράσινης Γειτονιάς

Follow us on Twitter Find us on Facebook Subscribe on Youtube

Τεχνικό Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης στην Πτολεμαΐδα
18/04/2016 Print

Την Δευτέρα 4 Απριλίου παρουσιάστηκαν από στελέχη της Τεχνικής Διεύθυνσης της FIBRAN στο κατάστημα του εμπορικού συνεργάτη Πολίτα Βασίλειου στην Πτολεμαΐδα εναλλακτικές σύγχρονες μέθοδοι & τεχνοτροπίες εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα Fibran Geo και εξηλασμένη πολυστερίνη Fibran Xps.  

Το τεχνικό εργαστήριο (workshop), το οποίο παρουσίασε o κος. Χρήστος Χατζηάστρου σε συνεργασία, ξεδίπλωσε με βιωματικό τρόπο χρήσης των υλικών στους παρευρισκόμενους μονωτές, εγκαταστάτες, μηχανικούς & ιδιοκτήτες κατοικιών της Πτολεμαΐδας τις καινοτομίες των σύγχρονων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης με προηγμένα υλικά της Fibran που μπορούν να διασφαλίσουν τις μέγιστες δυνατές αποδόσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε διάρκεια χρόνου, ενώ αποσαφήνισε μύθους & πραγματικότητες για την εξωτερική θερμομόνωση. 

Η επιτυχία του συγκεκριμένου τεχνικού εργαστηρίου αποτελεί επιπλέον κίνητρο για την βιομηχανία για να συνεχίσει την αδιάλειπτη προσπάθεια επιμόρφωσης της ελληνικής αγοράς σε θέματα μόνωσης, επισκευής & κατασκευής σε κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας.

 

     


Προϊόντα

Τεχνική υποστήριξη

Πρώτες βοήθειες


Copyright © 2017 Fibran (Όροι χρήσης) (Προστασίας προσωπικού δεδομένων) Designed & Developed by Tessera