Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017  
   

Υπολογισμός Υλικών για την Εξωτερική Θερμομόνωση

Energy Audit


H FIBRAN χορηγός του 1ου κτηρίου της Πράσινης Γειτονιάς

Follow us on Twitter Find us on Facebook Subscribe on Youtube

Σεμινάρια της FIBRAN σε συνεργασία με το ΤΕΕ
04/04/2013 Print

«Εφαρμογή Σύνθετων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης (ΣΣΕΘ)

για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού περιβλήματος»

 

Η FIBRANσε συνεργασία με το ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, το ΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας, το ΤΕΕ Πελοποννήσου καθώς και το ΤΕΕ Ηπείρου έχουν διοργανώσει σεμινάρια για τους μηχανικούς με θέμα την εφαρμογή των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που βρίσκει εφαρμογή στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών.

Η συμμετοχή στις ημερίδες που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα ήταν πολύ μεγάλη εκφράζοντας έτσι την ανάγκη του τεχνικού κόσμου για συνεχή ενημέρωση.

Η FIBRANσχεδιάζει σεμινάρια και με άλλα περιφερειακά τμήματα του ΤΕΕ με στόχο την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μηχανικών. Το επόμενο σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για τα Ιωάννινα και αναμένονται να προγραμματιστούν σεμινάρια στην Κέρκυρα και στην Καβάλα.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως στην ημερίδα διατίθεται στους μηχανικούς  το εγχειρίδιο για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που έχει σχεδιάσει η FIBRANκαθώς και κατασκευαστικές λεπτομέρειες για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Τέλος, πληροφορίες για τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια μπορείτε να αντλείτε από την ιστοσελίδα της FIBRAN (www.fibran.gr) καθώς και από τη σελίδα μας στο Facebookκαι στο twitter.


Προϊόντα

Τεχνική υποστήριξη

Πρώτες βοήθειες


Copyright © 2017 Fibran (Όροι χρήσης) (Προστασίας προσωπικού δεδομένων) Designed & Developed by Tessera